FÖRETAG


Vem tömmer era soppåsar? Dags att ta hjälp av ett städföretag? Den bästa företagsstädningen är den man inte behöver tänka på!


Oavsett om det handlar om en reception, ett kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal är en sak säker – det första intrycket räknas! Så snart någon kliver in hos er, bildar de sig en uppfattning. Lika viktigt är trappstädning. Låt våra städhjältar se till att era lokaler ger besökarna ett gott intryck!

FLYTTSTÄD


På väg mot nytt boende? Taggad att få iväg flyttlasset? Tankemässigt redan börjat möblera ditt nya hem? Då är det precis som det ska vara. Att flytta ska inte handla om att städa ut det som varit. Att flytta ska handla om framtiden. Så låt oss på Amelias Städ ta hand om flyttstädningen i den bostad du lämnar medan du gör dig hemmastadd på din nya adress. Det är du värd!


Vi på Amelias Städ är experter på flyttstädning. Kontakta oss så tidigt som möjligt så att vi kan boka in den städtid som passar in bäst i er flyttplanering. I samband med bokningen kommer vi även överens om det praktiska kring överlämningen av din nyckel. Vi lämnar även garanti på vårt arbete.